Nystart!

Nuså ska vi se till att få bloggen levande igen och kan väl börja med att berätta lite om vad som hände i UMR Borås. Igår hade vi uppstartsmöte för det nya året och pratade igenom det som vi vill göra denna terminen - måste säga att jag ser fram emot alla våra evengemang jättemycket! Det största som vi håller på med just nu är att ordna en rasismdebatt där alla ungdomsförbund ska få vara representerade - det i syfte att försöka lyfta frågan från flera olika perspektiv och framförallt för att inte låta debatten dö ut.

En annan sak som vi för tillfället jobbar på att att planera lite smått inför en "spräck en fördom - dag" som vi skulle vilja hålla här i Borås såsmåningom. Tankar än att ha en heldag i stan med ett flertal olika evenemang, alltifrån musik till flygblandutdelning.

Bortsett från de här lite större grejerna så vill vi också ut och synas mycket på stan, för det är verkligen som man säger; syns man inte så finns man inte.

Och till sist vill jag bara säga - vi kommer från och med nu uppdatera bloggen mycket oftasre, så hoppas att ni som läser det här stannar kvar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0